يكي از مراجع عظام تقليد قم گفت: نگاه‌کردن به سایت‌ها و رسانه‌های بیگانه به‌مصلحت مردم نیست و برقراری ارتباط با آنها نیز شرعا جایز نیست.
 
آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در پاسخ به سوالات شرعی درباره حکم نگاه‌کردن به رسانه‌های بیگانه و برقراری ارتباط با آنها گفت: نگاه‌کردن به سایت‌ها و رسانه‌های بیگانه به ‌مصلحت مردم نیست و برقراری ارتباط با آنها نیز شرعا جایز نیست.
 
متن سوال‌ها و جواب اين مرجع تقليد بدين شرح است:
 
سوال: درباره یک موضوع مثلا سیاسی و یا اجتماعی می توان به ماهوراه ها و سایت‌های خبری که بیگانگان دارند، نگاه کرد و اطلاعات آنها را بدست آورد؟
جواب: سایت‌های خبری بیگانگان آنهایی که خیلی بخواهند درست عمل کنند، گزینشی عمل می کنند یعنی هر چه به ضرر باشد می گویند و هرجه منفعت باشد، نمی گویند و غالبا هم تحریف می کنند و گاهی اصلا جعل و دروغ درآن هست. نگاه کردن به آنها باعث انحراف فکر می شود و سبب می شود انسان وسوسه شود، مصلحت مردم نگاه کردن به آنها نیست.
بله افرادی هستند در سازمان‌های اطلاعاتی، انتظامی و وکلای مجلس و امثال اینها می خواهند قضاوت آنها را ببینند و بر اساس آنها بتوانند تدبیر امور مملکت کنند، برای آنها اشکالی ندارد برای توده مردم مسلما اشکال دارد.
 
سوال: ما اگر بخواهیم با رسانه های بیگانه ارتباط بر قرار کنیم با توجه به اوضاع کشور به آنها اطلاعت بدهیم، از طریق پیام ایمیل سایت یا ماهواره اطلاعات جاری کشور را بدهیم، حکم شرعی آن چیست؟
جواب: مسلما با توجه به اینکه سایت‌های بیگانه کارشان شیطنت و ایجاد نفاق در بین مردم و متزلزل ساختن پایه های نظام جمهوری اسلامی و حتی متزلزل ساختن استقلال مملکت وآرامش مردم است، بنابراین تماس گرفتن با آنها، کمک به ظلم و ستم به هموطنان و شرعآ و قطعا جایز نیست. 
/2759/